maanantaina, helmikuuta 13, 2012

Tuli napsautettua , jota en osaa peruuttaa

Kirjauduin täällä bloggerissa ja minulle esitettiin kokeiltavaksi uutta mallia, ja kun klikkasin, niin jopa meni opettelemiseksi. Nyt kokeilen tätä uutta ja pääsin tähän asti, jotta kuvakin on menossa. Mitä tykkäätte, jos olette klikanneet samaa uutta mallia? Menetin heti kerralla jokaisen blogin tutun ja turvallisen käytön.Tämä näyttää nyt paljon vaikeammalta.Opettelua on ikä kaikki!

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Minulla muuttui tämä uusi ihan itsestään joku aika sitten. Kyllähän siinä ensin oli ihmettelemistä, jouduin vaihtaamaan selaintakin, ennenkuin toimi. Kaipa tähän pikkuhiljaa tottuu, kun on pakko :)

Aikatherine kirjoitti...

Ihan siistiltä näyttää.. olen kyllä tyytyväinen omaani nykyään siinähän on lukijalla mahdollisuus valita eri katselutapoja.. likkasin tuon sääruudun auki enkä päässyt pois. romahti koko ohjelma. suljin koneen ja tänne se aukesi uudelleen.. nyt en koske enää tuohon sää ruutuun. kaunis kuva nuo koivujen huurteiset oksat ovat runollisen kauniita ääs täällä on tuo sanavahvistus, siitä en tykkää en oikein saa selvää niistä koukeroista, ne on sotkuisia, kun mun silmät on kipeet. itseltäni poistin ne ihan turhana..yritän nyt 5 kertaa..en tuu enne ku nää on pois

Marja-Leena kirjoitti...

En löytänyt täältä sanavahvistusta, jotta olisin voinut poistaa.Itse tykkään käyttää sääruutua.

Leovi kirjoitti...

I love this delicious picture with exquisite light snow on the trees. Greetings.