Translate

lauantaina, huhtikuuta 27, 2013

Keväistä tunnelmaa mökiltä

torstaina, huhtikuuta 25, 2013

lauantaina, huhtikuuta 20, 2013

torstaina, huhtikuuta 18, 2013

Vesi oli nostanut jään korkealle

Olen kuvannut näitä  tänään käytyämme mökillä.Kamerana oli uusi puhelin, jossa on aika hyvä kamera.Itse ainakin tykkään. Sillä saa kuvat nopeasti laitettua suoraan tänne blogiin. En hallitse vielä kameran ominaisuuksia, joten kuvissa olis paljon korjattavaa. Kameraa pitäisi osata pitää ainakin suorassa.
 

sunnuntaina, huhtikuuta 14, 2013

tiistaina, huhtikuuta 02, 2013

Näin meitä huijataan

Näin meitä huijataan Tämä juttu ei ole asiakkaalle  rahallisesti suuri, mutta puhelinliittymien operaattorit  keksivät pärjätäkseen mitä erilaisempia keinoja. Kilpailu on kovaa.

Meillä kävi näin. Laitoin linkin toisesta blogistani, jonne kirjoitin tarinamme. Jos asia kiinnostaa, niin klikkaa tekstiä: "Näin meitä huijataan".Puhelinoperaattori Elisan toimintaa en tule hyväksymään.

Itse olin vaihtamassa myös dna.han, mutta saunalahti sai ylipuhutuksi. Minulla oli saunalahella euron päiväsopimus ja sen vaihto toiseen liittymään hyväksyttiin ongelmitta, kun pysyin edelleen saunalahella.Itse innostuin saunalahen nopeammasta nettiyhteydestä, jota minulle tarjottiin hinnan nousun yhteydessä+puheluista enintään euron päivät. Jos olisin liittynyt dna.han, niinkuin meinasin, niin olisin joutunut samaan kahden liittymän kierteeseen.